Rivivi la semplicità e il calore della tipica cucina casalinga indiana in cui da generazioni si tramanda il culto e la tradizione delle spezie.
Relive the simplicity and warmth of typical Indian homestyle cooking, where the cult of age-old flavors is handed down to the next generation
Dinner Menu
Antipasti / Starters
tipico street food di Mumbai;
polpette di patate speziate in pastella di ceci, condite con chutney al tamarindo,
yogurt e menta 19.
Classic street food from Mumbai; potato dumplings in a gram flour pakora, garnished with mint, tamarind & yogurt chutneys
icotta indiana strappazzata, saltata con spezie, servita su pan brioche con insalata fine di pomodoro e cipolla chutney alle melanzane 20.
scrambled homemade cottage cheese, tossed in spices, served on pan brioche & eggplant chutney
legendario snack indiano;
fagotto ripieno di cavolfiori e verdure servito con chutney al pomodoro 19.
popular deep fried snack with a cauliflower and mixed vegetable filling served with a hot & sour tomato chutney
cremosi bocconi di pollo marinati allo zafferano, grigliati al tandoor,
con julienne di pomodoro e rondelle di cipolla serviti con chutney alla menta 22.
succulent boneless chicken marinated with dry roasted spices & saffron, barbecued in the tandoori oven, served with a green chutney
insalata di pesce condita con spezie agrumate,
servita con zuppetta fredda in aromi di peperoncini verdi e arachidi 22.
Goan style fish & potato salad,
served with a cold tomato soup infused with a spicy green chilli & peanut mayonaise
crocchette di straccetti di agnello in cinque spezie servite con yogurt fresco al lime & menta 26.
strips of lamb in five spices rolled in juicy meatalls served with its reduction & greek yogurt
29. A PERSONA (MINIMO DUE ORDINI)
tasting of four starters
29. per guest (minimum two orders)
Mains / Secondi
cremose lenticchie nere,
accompagnate da polpette di ricotta indiana in tempura di spezie e foglie di curry 34.
duo of north indian delights: slowcooked black lentils & red beans; homemade cottage cheese dumplings in a spicy tempura
piatto completo con:
ceci in guazzetto speziato;
ocra & patate al cumino con turmeric; e riso saltato con verdure miste 32.
platter with chickpeas in a spicy curry,
accompanied by ocra & potatoes tossed in cumin & turmeric, served with mixed vegetable basmati rice
piatto speciale dell’India del sud:crêpe di lenticchie e riso,
ripiena di patate speziate al cumino servita con “Sambhar” e chutney al cocco 34.
a specialty from South India: crispy crêpe made with lentil & rice batter stuffed with spiced potatoes, “ Sambhar” & coconut chutney
pollo marinato e cotto nel forno tandoor, saltato in una salsa cremosa di pomodoro e profumi 32.
boneless tandoori chicken in a well seasoned rich tomato blend
piatto tipico di Aurangabad: paese nativo di Gagan; teneri bocconcini di pollo marinati con spezie tostate con cocco
in guazzetto piccante, e uovo sodo 36.
typical plate from Aurangabad: Gagan’s Hometown;
tender chicken marinated and cooked in a paste of dry roasted spices & fresh coconut to a delicious hot curry
gamberi marinati alle spezie, saltati con una salsa cremosa al cocco, semi di senape e foglie di curry 36.
jumbo prawns in a creamy coconut sauce with mustard seeds garnished with curry leaves
stinco d’agnello cotto a lungo in un mix di spezie tipiche di Rajasthan, servita con riso basmati, e yogurt greco
A Rajasthani favorite; rich delectable lamb shank slowcooked in tomato & onion gravy with spices 48.
pollo marinato e cotto nel forno tandoor,
con lime e chaat masala,
servito con chutney verde, chips di patate e insalata
mezza porzione (ca 500 g) 38.
intero (ca 1 kg) 69.
whole chicken marinated in toasted spices
charred in the tandoori oven,
served with crispy potatoes, & a mint sauce
half (ca 500 g) 38. full (ca 1 kg) 69.
Breads / Pane
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
THE A S I A N TWIST
While the asian cuisine takes inspiration from exotic herbs and spices, serving up an intriguing list of elevated dishes.
Antipasti
branzino croccante in foglio di riso, arachidi salsa alle mele e kiwi 20.
Insalata di papaya verde e mango grezzo condita con salsa vietnamita e germogli di soia 28.
RAW PAPAYA & GREEN MANGO SALAD *lf
garnished with vietnamese sauce
& soy bean sprouts
ravioli di gamberi cotti al vapore, guarniti con tobiko,
serviti in salsa ai porri & lemongrass 22.
steamed dumplings stuffed with shrimps with thai chilli paste on a lemongrass & leeks sauce
carpaccio di salmone in aromi asiatici leggermente piccanti,
con crema d’avocado e sesamo nero 26.
salmon carpaccio glazed with a sweet, savory, and smoky sauce
panino al vapore,
ripieno di cosce d’anatra sfilacciate condito con emulsione al lime 24.
typical homebaked bun,
stuffed with slowccoked ducks’ legs in asian spices served with an orange emulsion
Piatti principali
filet with gochujong tomato reduction, fermented chillies & asian salad
bocconcini di pollo marinati e cotti con basilico fresco & peperoncini rossi saltati con noodles all’uovo 36.
chicken marinated & cooked with thai basil & chillies tossed with egg noodles
sauteed seabass on a bed of mixed vegetables in a spcial yellow thai curry servedwithjasminerice&sesameseeds 36.
salmon sauteed in Japanese condiments with soya, Mirin, sweet sakè & rice vinegar
tradotto letteralmente dal coreano;
“riso mischiato”. Una scodella di riso,
carne di maiale cotta a lungo, funghi shiitake, uova, carote, mungo e spinaci
con salsa gochujong 34.
litreally meaning “mixed rice” in Korean; a bowl of rice, slowcooked pulled pork belly,
shiitake mushrooms,
egg, spinach & carrots with gochujong sauce
SOME TRADITIONAL CHOICES
Un tocco internazionale
beef tartare with Maldon salt, capers, anchovies, egg sunny side up, and pan brioche
in crosta di senape
con patate arrosto 48.
BEEF FILET**GF with a mustard crust & roasted potatoes
Dessert
gelato artigianale ai pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
gelato artigianale al mango, pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
homemade vegan ice cream with mango, pistacchios, almonds & cardamom
con gelato alla vaniglia 12.
crème brûlée in aromi di tè indiano 12.
crème brûlée in aaromas of indian masala tea
originario di Kolkata, cheesecake intinto in una salsa cremosa alle mandorle e zafferano 14.
cheesecake spheres immersed in a saffron infused almond & pistacchio cream
vanilla icecream with homemade nocino by Nonna Veronica