Rivivi la semplicità e il calore della tipica cucina casalinga indiana in cui da generazioni si tramanda il culto e la tradizione delle spezie.
Relive the simplicity and warmth of typical Indian homestyle cooking, where the cult of age-old flavors is handed down to the next generation
Dinner Menu

Antipasti / Starters
tipico street food di Mumbai;
polpette di patate e tapioca, condite con tre chutney; verde, al tamarindo,
e yogurt 19.
street food from Mumbai; potato & tapioca dumpling topped with a combination of sweet, sour & spicy chutneys
classico snack del Gujrat; girelle di
farina di ceci condite con cocco grattugiato semi di senape e coriandolo fresco 18.
classic snack from Gujarat;
spiced chick peas rolls
stuffed with a coconut chutney
tossed with mustard seeds and curry leaves
lingotto di ricotta indiana, marinata e cotta nel forno tandoor, servito con insalata fine
di pomodoro e cipolla e chutney alla menta 22.
homemade cottage cheese,
marinated & cooked in the tandoori oven served with a mint chutney
cremosi bocconi di pollo marinati al fieno greco, grigliati al tandoor, serviti con julienne di pomodoro e rondelle di cipolla
serviti con yogurt al mango 22.
succulent boneless chicken
marinated with dry roasted spices & fenugreek seeds, barbecued in the tandoori oven, served with a mango infused yogurt
samosa ripieno di dadolata di branzino e salmone speziati,
condito con salsa agrodolce 22.
pastry with a savory salmon & seabass filling,
with vegetables, spiced potatoes, onions, and peas, served with a spice infused tomato sauce
straccetti di agnello in cinque spezie serviti con pane fritto 26.
strips of lamb in five spices, tossed in a tomato & onion blend,
served with fried naan & mint infused greek yogurt
29. A PERSONA (MINIMO DUE ORDINI)
tasting of four starters
29. per guest (minimum two orders)

Mains / Secondi
cremose lenticchie nere, accompagnate da polpette di ricotta indiana e spinaci, intinte in una salsa cremosa agli anacardi 34.
duo of north indian delights:
slowcooked black lentils & red beans; homemade cottage cheese & spinach dumplings in a rich cashewnut gravy
piatto vegetariano completo con:
ceci in guazzetto;
rondelle di melanzane speziate con yogurt vegano; patate e cavolfiori saltati al cumino 32.
vegetarian platter with chick peas in a curry, accompanied by spiced eggplant immersed in yogurt served with potatoes & cauiliflower tossed in cumin
piatto speciale dell’India del sud:crêpe di lenticchie e riso,
ripiena di patate speziate al cumino servita con “Sambhar” e chutney al cocco 34.
a specialty from South India: crispy crêpe made with lentil & rice batter stuffed with spiced potatoes, “ Sambhar” & coconut chutney
pollo marinato e cotto nel forno tandoor, saltato in una salsa cremosa di pomodoro e profumi 32.
boneless tandoori chicken in a well seasoned rich tomato blend
piatto tipico di Aurangabad: paese nativo di Gagan; teneri bocconcini di pollo marinati con spezie tostate con cocco
in guazzetto piccante, e uovo sodo 36.
typical plate from Aurangabad: Gagan’s Hometown;
tender chicken marinated and cooked
in a paste of dry roasted spices
& fresh coconut to a delicious hot curry
gamberi marinati alle spezie, saltati con una salsa cremosa al cocco, semi di senape e foglie di curry 36.
jumbo prawns in a creamy coconut sauce with mustard seeds garnished with curry leaves
stinco d’agnello cotto a lungo in un mix di spezie tipiche di Rajasthan, servita con riso basmati, e yogurt greco
A Rajasthani favorite; rich delectable lamb shank slowcooked in tomato & onion gravy with spices 48.
pollo marinato e cotto nel forno tandoor,
con lime e chaat masala,
servito con chutney verde, chips di patate e insalata
mezza porzione (ca 500 g) 38.
intero (ca 1 kg) 69.
whole chicken marinated in toasted spices
charred in the tandoori oven,
served with crispy potatoes, & a mint sauce
half (ca 500 g) 38. full (ca 1 kg) 69.

Breads / Pane
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
THE A S I A N TWIST
While the asian cuisine takes inspiration from exotic herbs and spices, serving up an intriguing list of elevated dishes.

Antipasti
branzino croccante in foglio di riso, arachidi salsa alle mele e kiwi 20.
croccanti palline ripiene
di tartare di salmone asiatico 22.
crispy spheres stuffed with salmon tartare in asian spices
ravioli di gamberi cotti al vapore, guarniti con tobiko,
serviti in salsa ai porri & lemongrass 22.
steamed dumplings stuffed with shrimps with thai chilli paste on a lemongrass & leeks sauce
dumplings ripieni di pollo
cotto con basilico thailandese leggermente piccante, con salsa ponzu 21.
dumplings stuffed with thai basil infused chicken slightly spicy, served with ponzu
panino al vapore,
ripieno di pancia di maiale cotta a lungo
condito con emulsione al lime 24.
typical homebaked bun,
stuffed with slowccoked pork belly in asian spices served with a lime emulsion

Piatti principali
filet with gochujong tomato reduction, fermented chillies & asian salad
tipico piatto di noodles tailandesi con gamberi, pollo,verdure, lime, lemongrass, arachidi e uovo 30.
typical Thai noodles with shrimps, chicken, vegetables, lime, lemongrass,
eggs & peanuts
tradotto letteralmente dal coreano;
“riso mischiato”. Una scodella di riso,
anatra sfillacciata cotta a lungo,
funghi shiitake, uova, carote, mungo e spinaci con salsa gochujong 38.
litreally meaning “mixed rice” in Korean;
a bowl of rice, slowcooked pulled duck,
shiitake mushrooms,
egg, spinach & carrots with gochujong sauce
tonno scottato, in tempura con pak choy e verdure
con crema di siracha e lime 34.
tonno scottato, in tempura con pak choy e verdure
con crema di siracha e lime
SOME TRADITIONAL CHOICES

Un tocco internazionale
beef tartare with Maldon salt, capers, anchovies, egg sunny side up, and pan brioche
salmone scottato con olive, capperi, pomodoro condito con chorizo croccante 39.
salmon filet seared with olives, capers & tomatoes
garnished with crispy chorizo
in crosta di senape
con patate arrosto 48.
BEEF FILET**GF with a mustard crust & roasted potatoes

Dessert
gelato artigianale ai pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
gelato artigianale alla rosa e nocciole 12.
vegan homemade ice cream with rose water and hazelnuts
con gelato alla vaniglia 12.
vaniglia, cioccolato, mango, limone
e gusto di stagione 4. a pallina
vanilla, chocolate, mango, lemon & seasonal
vanilla icecream with homemade nocino by Nonna Veronica