Rivivi la semplicità e il calore della tipica cucina casalinga indiana in cui da generazioni si tramanda il culto e la tradizione delle spezie.
Relive the simplicity and warmth of typical Indian homestyle cooking, where the cult of age-old flavors is handed down to the next generation
Dinner Menu

Antipasti / Starters
classico street food; mille foglie di patate condite con mango chutney tamarindo, yogurt, menta e arachidi 22.
street food from New Delhi; spicy potato patty garnished with mint, tamarind & yogurt sauce, pomegranate seeds with crispy crackers
cubetti di ricotta in crosta di spezie con insalata di pomodoro e cipolla e chutney alla melanzana 19.
homemade cottage cheese cubes in a spice crust accompanied by a potato & onion salad, and eggplant chutney 19.
tipico snack indiano;
fagotti ripieni di cavolfiori al cumino e piselli, serviti con chutney di pomodoro agropiccante 19.
tipical indian snack ;
samosas filled with cumin infused cauliflower & green peas, served with a hot & sour tomato chutney
bocconi di pollo marinati alle spezie tostate grigliati al tandoor, serviti con chutney alla menta 22.
boneless chicken marinated with dry roasted spices & grilled in the tandoori oven served with a creamy pistachio & mint emulsion
dadini d’ombrina con patate,
conditi con chaat masala, arancia & peperoncino serviti su un pan brioche croccante
con burro montato al lime 22.
diced seabass in a hot & sour salad with potatoes garnished with
chaat masala, orange & lime served on homemade pan brioche with zesty butter
straccetti di agnello in cinque spezie servito con pan brioche e yogurt greco alla menta 23.
strips of lamb in five spices, tossed in a tomato & onion blend, served with homemade pan brioche mint infused greek yogurt
29. A PERSONA (MINIMO DUE ORDINI)
tasting of four starters
29. per guest (minimum two orders)

Mains / Secondi
cremose lenticchie nere e borlotti, accompagnate da polpette di ricotta indiana con salsa agli spinaci 32.
homemade cottage cheese in a spinach gravy, accompanied by slowcooked black lentils & red beans
piatto completo con ; ceci in guazzetto speziato; melanzana ripiena di patate al cumino e arachidi; e riso basmati saltato con una miscela
piccante tipica di Hyderabad con ocra 32.
trio platter: chick peas in a roasted spices curry, eggplant stuffed with potatoes & peanuts; and basmati rice cooked with ocra & spices from Hyderabad
piatto speciale dell’India del sud: crêpe di lenticchie e riso,
ripiena di patate speziate al cumino servito con “Sambhar” e chutney al cocco 34.
a specialty from South India: crispy crêpe made with lentil & rice batter stuffed with spiced potatoes, “ Sambhar” & coconut chutney
pollo marinato e cotto nel forno tandoor, saltato in una salsa cremosa di pomodoro e profumi 32.
boneless tandoori chicken in a well seasoned rich tomato blend
piatto tipico dei tempi coloniali di Goa: stinco di maiale
marinato con spezie tostate, stufato in guazzetto piccante 36.
recipe from the colonial times in Goa;
pork shank marinated & slowcooked in roasted spices braised into a spicy curry
gamberi marinati e saltati
in una salsa cremosa al tamarindo, cocco e foglie di curry 36.
prawn curry in coconut cream with tamarind, mustard seeds and curry leaves
una ricca ricetta dei ré indiani; stinco di agnello cotto a lungo
in una salsa piccante con mandorle e noci di cashew 48.
a favorite of the Kings in India;
rich delectable lamb shank slowcooked in tomato & onion gravy with spices, almonds & cashews 48.
costoletta di vitello marinata e arricchita
da un mix di spezie, cotta nel forno tandoor, servita con patate croccanti,
chutney alla menta 58.
charred in the tandoori oven, served with a crispy potatoes, & mint chutney 58.

Breads / Pane
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
THE A S I A N TWIST
While the asian cuisine takes inspiration from exotic herbs and spices, serving up an intriguing list of elevated dishes.

Antipasti
branzino croccante in foglio di riso, arachidi salsa alle mele e kiwi 20.
julienne di manzo marinata e scottata con spezie coreane, servita in taco di pane con verdure 24.
strips of beef marinated & sauteed with kprean spices, served in a flat bread taco with vegetables
ravioli di gamberi cotti al vapore, guarniti con tobiko,
serviti in salsa ai porri & lemongrass 22.
steamed dumplings stuffed with shrimps with thai chilli paste on a lemongrass & leeks sauce
bocconcini d’agnello & fagioli in aromi asiatici in un involtino croccante con una salsa leggermente piccante 24.
mixed vegetables tossed with asian spices handrolled in a crispy wrap, served with a slightly spicy ponzu dip
panino al vapore, aromatizzato con zafferano ripieno di pancia di maiale
cotta a bassa temperatura,
con maionese al nero di seppia 22.
typical homebaked bun, infused with saffron, stuffed with slow cooked pork belly in asian spices and served with a squid ink mayonnaise

Piatti principali
filet with gochujong tomato reduction, fermented chillies & asian salad
tipico piatto di noodles tailandesi con gamberi e pollo, verdure, lime, lemongrass, arachidi e uovo 32.
typical Thai noodles with shrimps & chicken with vegetables, lime, lemongrass, eggs & peanuts
filetto di branzino in salsa di fagioli neri e peperoni serviti con riso jasmine 36.
seabass filets in black bean sauce with bell peppers served with jasmine rice
pollo macinato e cotto con chilli, basilico e zenzero servito con riso jasmine
e uovo al tegame 33.
diced chicken tossed with fresh basil, shallots, ginger & chilli peppers accompanied by jasmine rice & egg sunny side up
SOME TRADITIONAL CHOICES

Un tocco internazionale
beef tartare with Maldon salt, capers, anchovies, egg sunny side up, and pan brioche
ai gamberetti, zucchine e zafferano 26.
with baby shrimps, zucchini & saffron
con capperi, olive,
e patate 36.
crispy seabass served with capers, olives, tomatoes & potatoes

Dessert
gelato artigianale ai pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
gelato artigianale al mango, pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
homemade vegan ice cream with mango, pistacchios, almonds & cardamom
with acquafaba & dark chocolate, pineapple cubes
con gelato alla vaniglia 12.
vanilla icecream with homemade nocino by Nonna Veronica