Rivivi la semplicità e il calore della tipica cucina casalinga indiana in cui da generazioni si tramanda il culto e la tradizione delle spezie.
Relive the simplicity and warmth of typical Indian homestyle cooking, where the cult of age-old flavors is handed down to the next generation
Dinner Menu
![divider.png](/images/2017/11/26/divider.png)
Antipasti / Starters
tipico street food di Mumbai;
palline croccanti ripiene di patate,
ceci e arachidi, condite con
chutney al tamarindo, yogurt e menta 19.
classic street food from Mumbai; crispy dumplings stuffed with potatoes, chick peas & peanuts, garnished with mint, tamarind & yogurt chutneys
lingotto di ricotta al tandoor, condita con purea di melanzana speziata
e foglie di spinaci freschi 22.
marinated homemade cottage cheese, grilled on the tandoor accompanied by an eggplant purée & fresh spinach leaves
legendario snack indiano;
fagotto ripieno di cavolfiori e verdure servito con chutney al pomodoro 19.
popular deep fried snack with a cauliflower and mixed vegetable filling served with a hot & sour tomato chutney
bocconi di pollo marinati alle spezie tostate e pepe nero, grigliati al tandoor,
con insalata di pomodoro e cipolla
serviti con yogurt al basilico e lime 22.
boneless chicken marinated with dry roasted spices & black pepper, barbecued in the tandoori oven,served with a basil infused yogurt
polpette d’ombrina in tempura
di farina di ceci, servite con chutney verde 22.
crispy seabass patty in a gram flour tempura, served with a tomato & chilli sauce
straccetti di agnello in cinque spezie serviti con pan brioche
e uova di quaglia 26.
breakfast specialty in Maharashtra; strips of lamb in five spices, tossed in a tomato & onion blend,served with homemade pan brioche & quail egg garnish
29. A PERSONA (MINIMO DUE ORDINI)
tasting of four starters
29. per guest (minimum two orders)
![divider.png](/images/2017/11/26/divider.png)
Mains / Secondi
cremose lenticchie nere, accompagnate da polpette di ricotta indiana in salsa agli anacardi 34.
duo of north indian delights: slowcooked black lentils & red beans; homemade cottage cheese dumplings on a luscious cashewnut sauce
piatto completo con:
tempura di soya chunks e verdure intinte in un curry di patate al curcuma e piselli; e misto di asparagi e mais speziati 32.
platter with soy chunks & vegetables in tempura with a potato, peas & turmeric currry, accompanied by spiced asparagus and corn,served with basmati rice
piatto speciale dell’India del sud:crêpe di lenticchie e riso,
ripiena di patate speziate al cumino servita con “Sambhar” e chutney al cocco 34.
a specialty from South India: crispy crêpe made with lentil & rice batter stuffed with spiced potatoes, “ Sambhar” & coconut chutney
pollo marinato e cotto nel forno tandoor, saltato in una salsa cremosa di pomodoro e profumi 32.
boneless tandoori chicken in a well seasoned rich tomato blend
piatto tipico di Aurangabad: paese nativo di Gagan; teneri bocconcini di pollo marinati con spezie tostate con cocco
in guazzetto piccante, e uovo sodo 36.
typical plate from Aurangabad: Gagan’s Hometown;
tender chicken marinated and cooked in a paste of dry roasted spices & fresh coconut to a delicious hot curry
gamberi marinati e saltati, con una salsa cremosa al mango, e foglie di curry
jumbo prawns in a mango infused curry in coconut cream with curry leaves 36.
stinco d’agnello cotto a lungo in un mix di spezie tipiche di Rajasthan, servita con riso basmati, e yogurt greco
A Rajasthani favorite; rich delectable lamb shank slowcooked in tomato & onion gravy with spices 48.
costoletta di vitello arricchita da un mix di spezie, cotto nel forno tandoor, servito con chips di patate, emulsione di yogurt alla menta fresca 58.
marinated in toasted spices charred in the tandoori oven, served with crispy potatoes,
& a mint infused yogurt sauce
![divider.png](/images/2017/11/26/divider.png)
Breads / Pane
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
THE A S I A N TWIST
While the asian cuisine takes inspiration from exotic herbs and spices, serving up an intriguing list of elevated dishes.
![divider.png](/images/2017/11/26/divider.png)
Antipasti
branzino croccante in foglio di riso, arachidi salsa alle mele e kiwi 20.
tartare di manzo condita con aromi asiatici su un cracker di riso jasmine
e maionese allo zafferano 28.
tartare di manzo condita con aromi asiatici su un cracker di riso jasmine e maionese allo zafferano 28.
ravioli di gamberi cotti al vapore, guarniti con tobiko,
serviti in salsa ai porri & lemongrass 22.
steamed dumplings stuffed with shrimps with thai chilli paste on a lemongrass & leeks sauce
croccanti straccetti d’agnello in aromi asiatici leggermente piccanti, serviti su folglie di lattuga 26.
served on lettuce leaves, slightly spicy 26.
panino al vapore, ripieno di pollo saltato con verdure in salsa coreana condito con emulsione al lime 22.
typical homebaked bun, stuffed with chicken sauteed with vegetables and asian spices served with a lime emulsion 22.
![divider.png](/images/2017/11/26/divider.png)
Piatti principali
filet with gochujong tomato reduction, fermented chillies & asian salad
tipico piatto di noodles tailandesi con gamberi e pollo, verdure, lime, lemongrass, arachidi e uovo 32.
typical Thai noodles with shrimps & chicken with vegetables, lime, lemongrass, eggs & peanuts
sauteed seabass on a bed of mixed vegetables in a spcial yellow thai curry servedwithjasminerice&sesameseeds 36.
salmon sauteed in Japanese condiments with soya, Mirin, sweet sakè & rice vinegar
petto d’anatra marinato e cotto a bassa temperatura, con salsa al tamarindo, pak choy e purea di cavolo viola accompagnato da riso jasmine 36.
pan seared duck breast served with a tamarind and star anise sauce accompanied by jasmine rice and pak choy
SOME TRADITIONAL CHOICES
![divider.png](/images/2017/11/26/divider.png)
Un tocco internazionale
beef tartare with Maldon salt, capers, anchovies, egg sunny side up, and pan brioche
![divider.png](/images/2017/11/26/divider.png)
Dessert
gelato artigianale ai pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
gelato artigianale al mango, pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
homemade vegan ice cream with mango, pistacchios, almonds & cardamom
con gelato alla vaniglia 12.
originario di Kolkata, cheesecake intinto in una salsa cremosa alle mandorle e zafferano 14.
cheesecake spheres immersed in a saffron infused almond & pistacchio cream
vanilla icecream with homemade nocino by Nonna Veronica