Rivivi la semplicità e il calore della tipica cucina casalinga indiana in cui da generazioni si tramanda il culto e la tradizione delle spezie.
Relive the simplicity and warmth of typical Indian homestyle cooking, where the cult of age-old flavors is handed down to the next generation
Dinner Menu

Antipasti / Starters
tipico street food di Mumbai; croccantini ripieni di patate e ceci conditi con tre chutney: verde, al tamarindo e yogurt 19.
street food from Mumbai; crispy puffed puris stuffed with potatoes
& chick peas, topped with a combination of sweet, sour & spicy chutneys
una delizia del Maharashtra;
rondelle di melanzana in un soffritto
a strati con yogurt vegano, condito con arachidi e olio leggermente piccante 18.
popular delicacy from Maharashtra; aubergines cooked with intense spices garnished with vegan yogurt and peanuts
lingotto di ricotta indiana, marinato e cotto nel forno tandoor, insalata di spinaci pomodori secchi e chutney alle melanzane 22.
homemade cottage cheese,
marinated & cooked in the tandoori oven served with fresh spinach salad,
sundried tomatoes & aubergines chutney
cremosi bocconi di pollo marinati e grigliati al tandoor, serviti con insalata di pomodoro e cipolla serviti con yogurt al mango 22.
succulent boneless chicken marinated with dry roasted spices, barbecued in the tandoori oven, served with a mango infused yogurt
ombrina in crosta di pan carré su una zuppetta di pomodoro al granchio, condita con salsa ai peperoncini verdi e arachidi 28.
crispy fish patty in toast bread tempura, served with a spicy green chilli & peanut mayonaise, and tomato sauce
piatto ispirato da Lucknow; succulente polpette di straccetti di agnello scottate e servite con il loro sugo e guarnite con yogurt 26.
Lucknowi inspiration; meatballs of slowcooked lamb shoulder in spices, served with its reduction & yogurt
29. A PERSONA (MINIMO DUE ORDINI)
tasting of four starters
29. per guest (minimum two orders)

Mains / Secondi
cremose lenticchie nere, accompagnate da polpette di ricotta indiana intinte in una salsa cremosa alle mandorle 34.
duo of north indian delights: slowcooked black lentils & red beans; homemade cottage cheese dumplings in a rich almond gravy
piatto vegetariano completo con:
lenticchie gialle; patata ripiena di asparagi speziati con salsa al cocco e semi di senape; riso basmati saltato con pomodoro e cumino 32.
vegetarian platter with yellow lentils, accompanied by potato cooked in a curry & garnished with sauteed asparagus; served with rice tossed in tomatoes & cumin
piatto speciale dell’India del sud: crêpe di lenticchie e riso, ripiena di patate speziate al cumino servita con “Sambhar” e chutney al cocco 34.
a specialty from South India: crispy crêpe made with lentil & rice batter stuffed with spiced potatoes, “ Sambhar” & coconut chutney
pollo marinato e cotto nel forno tandoor, saltato in una salsa cremosa di pomodoro e profumi 32.
boneless tandoori chicken in a well seasoned rich tomato blend
piatto tipico di Goa: teneri bocconcini di pollo marinati con spezie tostate e cotti a lungo in un delizioso guazzetto piccante 36.
typical plate from Goa:tender chicken marinated and cooked in a paste of dry roasted spices to a delicious hot & sour curry
gamberoni marinati alle spezie, saltati con una salsa ricca di spezie con cocco, cardomomo nero e semi di finocchio 38.
jumbo prawns marinated and cooked in an intense sauce with spices, coconut milk black cardamom & fennel seeds
stinco d’agnello piccante cotto in un mix di spezie e peperoncini tipici del Kashmir, accompagnato da yogurt 48.
rich delectable lamb shank slowcooked in tomato & onion gravy with red chillies from Kashmir
pollo marinato e cotto nel forno tandoor,
con lime e chaat masala, servito con chutney verde, chips di patate e insalata
mezza porzione (ca 500 g) 38.
intero (ca 1 kg) 69.
whole chicken marinated in toasted spices charred in the tandoori oven,
served with crispy potatoes, & a mint sauce
half (ca 500 g) 38. full (ca 1 kg) 69.

Breads / Pane
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
THE A S I A N TWIST
While the asian cuisine takes inspiration from exotic herbs and spices, serving up an intriguing list of elevated dishes.

Antipasti
branzino croccante in foglio di riso, arachidi salsa alle mele e kiwi 20.
ispirato dalla Cambogia;
tartare di manzo marinato con spezie asatiche, cipolle caramellate,
su pan brioche fatto in casa 26.
inspired from Cambodia;
beef tartare in asian spices & carmelized onions on homemade pan brioche
ravioli di gamberi cotti al vapore, guarniti con tobiko,
serviti in salsa ai porri & lemongrass 22.
steamed dumplings stuffed with shrimps with thai chilli paste on a lemongrass & leeks sauce
bon bon di pollo cotti con
zenzero e sriracha
serviti con un dip di basilico e chilli 21.
chicken popsticks cooked in ginger & sriracha accompanied by a thai basil infused dip
panino al vapore,
ripieno di coscia d’anatra cotta a lungo, pomodori freschi al basilico
condito con guacamole 24.
typical homebaked bun,
stuffed with slowcooked duck’s legs
in asian spices, fresh tomatoes with thai basil and guacamole

Piatti principali
filet with gochujong tomato reduction, fermented chillies & asian salad
tipico piatto di noodles tailandesi con gamberi, pollo,verdure, lime, lemongrass, arachidi e uovo 30.
typical Thai noodles with shrimps, chicken, vegetables, lime, lemongrass,
eggs & peanuts
alette di pollo marinate e saltate con pepe, lime e zenzero, con verdure servite con riso jasmine 34.
crispy chicken wings marinated & tossed with pepper, lime, ginger and vegtables, served with jasmine rice
ombrina in salsa rossa tipica tailadese con baby corn, pak choy e verdure servita con glass noodlles 42.
sauteed seabass in a classic red curry with baby corn, pak choy & vegetables served with glass noodles
SOME TRADITIONAL CHOICES

Un tocco internazionale
beef tartare with Maldon salt, capers, anchovies, egg sunny side up, and pan brioche
salmone scottato con olive, capperi, pomodoro condito con chorizo croccante 39.
salmon filet seared with olives, capers & tomatoes
garnished with crispy chorizo
in crosta di senape
con patate arrosto 48.
BEEF FILET**GF with a mustard crust & roasted potatoes

Dessert
gelato artigianale ai pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
gelato artigianale alla rosa e nocciole 12.
vegan homemade ice cream with rose water and hazelnuts
con gelato alla vaniglia 12.
vaniglia, cioccolato, mango, limone
e gusto di stagione 4. a pallina
vanilla, chocolate, mango, lemon & seasonal
vanilla icecream with homemade nocino by Nonna Veronica