Rivivi la semplicità e il calore della tipica cucina casalinga indiana in cui da generazioni si tramanda il culto e la tradizione delle spezie.
Relive the simplicity and warmth of typical Indian homestyle cooking, where the cult of age-old flavors is handed down to the next generation
Dinner Menu

Antipasti / Starters
tipico street food di Mumbai; palline croccanti ripiene di patate, ceci, chutney al tamarindo, yogurt e salsa piccante 19.
street food from Mumbai; crispy puffed puris
with potatoes & chick peas, topped with
a combination of sweet, sour & spicy chutneys
versione indiana di una Parmigiana; purea di melanzane e disco di
ricotta indiana al tandoor 19.
an indian version of the Parmigiana;
homemade cottage cheese cooked in the tandoor, served with an eggplant purèe
morbida polpetta di verdure su un cracker al cumino condita con pomodoro
e chutney ai fichi 18.
soft vegetable dumplingson crispy cracker with fresh tomato and fig chutney
cremosi bocconi di pollo marinati con curcuma e farina di ceci affumicate, serviti con chutney al lime 22.
creamy boneless chicken
in a turmeric & smoked gramflour marinade, cooked in the tandoori oven
bastoncino di ombrina in tempura di ceci, mayonaise alle arachidi piccanti
e ketchup indiano 22.
crispy fish sticks in a gram flour tempura accompanied by tomato sauce
and spicy peanut based “thesa”
rotolo di agnello marinato e cotto
nel forno tandoor, servito con yogurt 22.
lamb roll marinated & cooked
in the tandoori oven
served with yogurt and crispy onions
29. A PERSONA (MINIMO DUE ORDINI)
tasting of four starters
29. per guest (minimum two orders)

Mains / Secondi
cremose lenticchie nere e borlotti, accompagnate da ricotta indiana con salsa al fieno greco 32.
piatto completo con lenticchie gialle; purea di patate con cavolfiori viola, e ocra croccante ripiena di spezie 32.
platter with yellow lentils;
potato pureé with violet cauliflower; and crispy ocra stuffed with spices
piatto tipico di Hyderabad;
riso basmati cotto insieme con verdure,
in una miscela piccante, condito con
uovo sodo in crosta di spezie,
servito con yogurt e un intenso curry al cocco 30.
tipical plate from hyderabad;
basmati rice cooked with mixed vegetables & legumes
in a hot mix of spices, garnished with crispy boiled eggs, served with yogurt & an intense coconut curry
pollo marinato e cotto nel
forno tandoor, saltato in una salsa cremosa di pomodoro e profumi 32.
boneless tandoori chicken in a well seasoned rich tomato blend
teneri bocconcini di maiale marinati in liquore e spezie di Goa, stufati in una salsa piccante 34.
tender pork marinated
in Goan liquor & spices, stewed in a hot curry
gamberi marinati e saltati
in una salsa cremosa al tamarindo, cocco, fieno greco e semi di senape 36.
prawn curry in coconut cream with fenugreek, tamarind
& mustard seeds
stinco di agnello cotto a lungo in un soffritto di pomodoro
e peperoncini “kashmiri mirch” piccanti 46.
delectable lamb shank slowcooked in tomato & onion gravy with spicy “Kashmiri mirch” 46.
galletto in marinatura cremosa, arricchito da un mix di spezie,
cotto nel forno tandoor,
servito con chips di patate,
yogurt alla menta e cipolle borettane 44.
baby chicken marinated in toasted spices charred in the tandoori oven,
served with a crispy potatoes,
yogurt and fresh mint

Breads / Pane
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
THE A S I A N TWIST
While the asian cuisine takes inspiration from exotic herbs and spices, serving up an intriguing list of elevated dishes.

Antipasti
branzino croccante in foglio di riso, arachidi salsa alle mele e kiwi 20.
insalata tailandese di papaya verde e mango sour, con salsa inoc chap
e radice di loto croccante 22.
Thai salad with papaya and mango with inoc chap sauce
and crispy loto roots
ravioli di gamberi cotti al vapore, guarniti con tobiko,
serviti in un tipico brodo giapponese e bricciole di panko 22.
steamed dumplings stuffed with shrimps, tobiko, & creamy japanese broth
with bread crumbs
sigaro ripieni d’anatra cotta a lungo, su una mayonaise all’arancia
e kumquat 20.
juicy braised duck leg in a cigar roll with a orange infused mayonaise and kumquat
tipico panino cinese al vapore
ripieno pancia di maiale
cotta a bassa temperatura,
e maionese alla cipolla affumicata 22.
typical chinese homebaked bun stuffed with slow cooked pork belly
served with a smoked onion sauce

Piatti principali
filet with gochujong tomato reduction, fermented chillies & asian salad
tipico piatto di noodles tailandesi con gamberi, verdure, lime, lemongrass, arachidi e uovo 28.
typical Thai noodles with shrimps, vegetables, lime, lemongrass,
eggs & peanuts
ombrina in tempura di okonomyaki con salsa cremosa di peperone rosso delicatamente speziata 36.
marinated seabass in okonomyaki tempura with a creamy red bell pepper sauce lightly spiced
morbidi bocconi di pollo saltati con peperoncino, aglio, peperoni e cipolla accompagnati da riso 32.
succulent pieces of crispy chicken
served with a hot schezwan sauce infused with chillies, ginger & garlic
SOME TRADITIONAL CHOICES

Un tocco internazionale
beef tartare with Maldon salt, capers, anchovies, egg sunny side up, and pan brioche
con capperi, olive,
e patate 36.
seabass sauteed with capers, olives & tomatoes served with potatoes

Dessert
gelato artigianale ai pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
gelato artigianale al mango, pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
homemade vegan ice cream with mango, pistacchios, almonds & cardamom
babà indiani serviti caldi
in sciroppo di rosa,
con gelato alla vaniglia 12.
dumplings soaked in a rose water syrup served hot with vanilla cream
ravioli al vapore ripieni di burro d’arachidi e cioccolato fondente 12.
steamed ravioli stuffed with peanut butter & dark chocolate
con gelato alla vaniglia 12.
vanilla icecream with homemade nocino by Nonna Veronica