Rivivi la semplicità e il calore della tipica cucina casalinga indiana in cui da generazioni si tramanda il culto e la tradizione delle spezie.
Relive the simplicity and warmth of typical Indian homestyle cooking, where the cult of age-old flavors is handed down to the next generation
Dinner Menu
Antipasti / Starters
tipico street food di Mumbai;
palline croccanti ripiene di patate, ceci, chutney al tamarindo, yogurt
e salsa piccante 19.
street food from Mumbai; crispy puffed puris with potatoes & chick peas, topped with
a combination of sweet, sour & spicy chutneys
classico street food del Maharashtra; pav; pan brioche fatto in casa
bhaaji; misticanza di verdure e patate saltate in soffritto di spezie 18.
classic street food from Maharashtra; spicy mixed vegetables
served with homemade bun
crocchette di ricotta indiana,
servite con insalata fine di pomodoro e cipolla e chutney alle melanzane 22.
homemade cottage cheese croquettes, served with a tomato & onion salad and eggplant chutney
cremosi bocconi di pollo marinati alla menta, grigliati al tandoor,
con julienne di pomodoro e rondelle di cipolla serviti con yogurt al mango 22.
succulent boneless chicken marinated with dry roasted spices & fresh mint leaves, barbecued in the tandoori oven, served with a mango infused yogurt
polpetta di pesce in tempura di ceci servita con zuppetta al granchio
crema di arachidi e peperoncini verdi 28.
crispy fish cake in a gram flour tempura,
served with a spicy green chilli & peanut mayonaise on a bed of crab infused tomato soup
straccetti di agnello in cinque spezie serviti con pane fritto 26.
strips of lamb in five spices, tossed in a tomato & onion blend,
served with fried naan & mint infused greek yogurt
29. A PERSONA (MINIMO DUE ORDINI)
tasting of four starters
29. per guest (minimum two orders)
Mains / Secondi
cremose lenticchie nere, accompagnate da ricotta indiana saltata con funghi trifolati 34.
duo of north indian delights: slowcooked black lentils & red beans;
homemade cottage cheese tossed with mushrooms 34.
piatto completo con:
lenticchie gialle;
cavolfiori & patate al cumino con turmeric;
e purea di melanzane speziata 32.
platter with yellow lentils, accompanied by cauliflower & potatoes tossed in cumin & turmeric, served with purée of spiced eggplant
piatto speciale dell’India del sud:crêpe di lenticchie e riso,
ripiena di patate speziate al cumino servita con “Sambhar” e chutney al cocco 34.
a specialty from South India: crispy crêpe made with lentil & rice batter stuffed with spiced potatoes, “ Sambhar” & coconut chutney
pollo marinato e cotto nel forno tandoor, saltato in una salsa cremosa di pomodoro e profumi 32.
boneless tandoori chicken in a well seasoned rich tomato blend
bocconi di vitello marinati e scottati con le spezie
in una salsa agli anacardi 39.
tender pieces of veal marinated & sauteed with dry roasted spices, slowcooked in a delicious cashewnut gravy
gamberi marinati alle spezie, saltati con una salsa cremosa al cocco, semi di senape e foglie di curry 36.
jumbo prawns in a creamy coconut sauce with mustard seeds garnished with curry leaves
stinco d’agnello cotto a lungo in un mix di spezie tipiche di Rajasthan, servita con riso basmati, e yogurt greco
A Rajasthani favorite; rich delectable lamb shank slowcooked in tomato & onion gravy with spices 48.
pollo marinato e cotto nel forno tandoor,
con lime e chaat masala,
servito con chutney verde, chips di patate e insalata
mezza porzione (ca 500 g) 38.
intero (ca 1 kg) 69.
whole chicken marinated in toasted spices
charred in the tandoori oven,
served with crispy potatoes, & a mint sauce
half (ca 500 g) 38. full (ca 1 kg) 69.
Breads / Pane
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
THE A S I A N TWIST
While the asian cuisine takes inspiration from exotic herbs and spices, serving up an intriguing list of elevated dishes.
Antipasti
branzino croccante in foglio di riso, arachidi salsa alle mele e kiwi 20.
gustose polpette di verdure con salsa tibetana e julienne di carote e zucchine in olio agropiccante 18.
succulent vegetable dumplings in a tibetan sauce with julienne of
carrots & zucchine in a hot & sour chilli oil
ravioli di gamberi cotti al vapore, guarniti con tobiko,
serviti in salsa ai porri & lemongrass 22.
steamed dumplings stuffed with shrimps with thai chilli paste on a lemongrass & leeks sauce
rotolo croccante
ripieno di coscia d anatra
salsa okonomiyaki leggermente piccante, maionese all’arancia 22.
juicy braised duck leg in a cigar roll with a orange infused mayonaise
panino al vapore,
ripieno di pancia di maiale cotta a lungo
condito con emulsione al lime 24.
typical homebaked bun,
stuffed with slowccoked pork belly in asian spices served with a lime emulsion
Piatti principali
filet with gochujong tomato reduction, fermented chillies & asian salad
tipico piatto di noodles tailandesi con gamberi, pollo,verdure, lime, lemongrass, arachidi e uovo 30.
typical Thai noodles with shrimps, chicken, vegetables, lime, lemongrass,
eggs & peanuts
croccanti bocconi di pollo serviti con salsa agli arachidi
serviti con riso jasmine saltato all’uovo 32.
crispy chicken in tempura served with a peanut sauce
and jasmine rice tossed with eggs
tonno scottato, in tempura con pak choy e verdure
con crema di siracha e lime 34.
tonno scottato, in tempura con pak choy e verdure
con crema di siracha e lime
SOME TRADITIONAL CHOICES
Un tocco internazionale
beef tartare with Maldon salt, capers, anchovies, egg sunny side up, and pan brioche
in crosta di senape
con patate arrosto 48.
BEEF FILET**GF with a mustard crust & roasted potatoes
Dessert
gelato artigianale ai pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
gelato artigianale alla rosa e nocciole 12.
vegan homemade ice cream with rose water and hazelnuts
con gelato alla vaniglia 12.
crème brûlée in aromi di tè indiano 12.
crème brûlée in aaromas of indian masala tea
vaniglia, cioccolato, mango, limone
e gusto di stagione 4. a pallina
vanilla, chocolate, mango, lemon & seasonal
vanilla icecream with homemade nocino by Nonna Veronica