Rivivi la semplicità e il calore della tipica cucina casalinga indiana in cui da generazioni si tramanda il culto e la tradizione delle spezie.
Relive the simplicity and warmth of typical Indian homestyle cooking, where the cult of age-old flavors is handed down to the next generation
Dinner Menu

Antipasti / Starters
tipico street food di Nuova Delhi;
polpetta di patate speziata, condita con tre chutney; al tamarindo, yogurt e menta con briciole di pane croccante 22.
street food from New Delhi; spicy potato patty garnished with mint, tamarind & yogurt sauce, pomegranate seeds with crispy crackers
lingotto di ricotta in crosta di spezie cotto al forno tandoor
con chutney al mango dolce-piccante 19.
homemade cottage cheese in a spice crust
accompanied by a carrot & zucchine salad, and a sweet & spicy sauce
classico snack indiano; palline croccanti ripiene di patate, ceci e arachidi,
condite con mango chutney
e acqua di tamarindo 19.
classic indian snack; crispy dumplings filled with potatoes, onion, chickpeas, & peanuts, garnished with mango chutney and tamarind water
cremosi bocconi di pollo marinati allo zafferano
grigliati al tandoor, serviti con chutney al pomodoro 22.
creamy boneless chicken marinated with saffron
& grilled in the tandoori oven served with a tomato chutney
dadini d’ombrina con patate,
conditi con chaat masala, arancia & peperoncino serviti su un pan brioche croccante
con burro montato al lime 22.
diced seabass in a hot & sour salad with potatoes garnished with
chaat masala, orange & lime served on homemade pan brioche with zesty butter
agotto ripieno di straccetti d’agnello in cinque spezie
servito con yogurt greco 23.
lamb in five spices, tossed in a tomato & onion blend, rolled in a crispy ring served with mint infused greek yogurt
29. A PERSONA (MINIMO DUE ORDINI)
tasting of four starters
29. per guest (minimum two orders)

Mains / Secondi
cremose lenticchie nere e borlotti, accompagnate da polpette di ricotta indiana con salsa agli spinaci 32.
homemade cottage cheese in a spinach gravy, accompanied by slowcooked black lentils & red beans
piatto completo con ; ceci in soffritto di spezie; patate e fagiolini verdi al cumino;
e riso basmati saltato con una miscela piccante di melanzane, tipica di Hyderabad 32.
trio platter: spicy chickpeas; potatoes & string beans in cumin;
and basmati rice cooked with eggplant puree in a hot mix of spices from Hyderabad
piatto speciale dell’India del sud: crêpe di lenticchie e riso,
ripiena di patate speziate al cumino servito con “Sambhar” e chutney al cocco 34.
a specialty from South India: crispy crêpe made with lentil & rice batter stuffed with spiced potatoes, “ Sambhar” & coconut chutney
pollo marinato e cotto nel forno tandoor, saltato in una salsa cremosa di pomodoro e profumi 32.
boneless tandoori chicken in a well seasoned rich tomato blend
piatto tipico di Bangalore:
teneri bocconcini di pollo marinati con spezie tostate con cocco, in guazzetto piccante 34.
tender chicken marinated & cooked in a paste of dry roasted spices & fresh coconut to a delicious hot curry
gamberi marinati e saltati
in una salsa cremosa al tamarindo, cocco e semi di fieno greco 36.
prawn curry in a creamy fenugreek sauce, with tamarind & mustard seeds 36.
una ricca ricetta dei ré indiani; stinco di agnello cotto a lungo
in una salsa piccante con mandorle e noci di cashew 48.
a favorite of the Kings in India;
rich delectable lamb shank slowcooked in tomato & onion gravy with spices, almonds & cashews 48.
galletto in marinatura cremosa, arricchito da un mix di spezie, cotto nel forno tandoor, servito con chips di patate, yogurt alla menta e cipolle borettane 44.
baby chicken marinated in toasted spices charred in the tandoori oven,
served with a crispy potatoes, yogurt and fresh mint

Breads / Pane
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
THE A S I A N TWIST
While the asian cuisine takes inspiration from exotic herbs and spices, serving up an intriguing list of elevated dishes.

Antipasti
branzino croccante in foglio di riso, arachidi salsa alle mele e kiwi 20.
insalata tailandese di papaya verde e mango sour, con salsa inoc chap
e radice di loto croccante 22.
Thai salad with papaya and mango with inoc chap sauce
and crispy loto roots
ravioli di gamberi cotti al vapore, guarniti con tobiko,
serviti in salsa ai porri & lemongrass 22.
steamed dumplings stuffed with shrimps with thai chilli paste on a lemongrass & leeks sauce
verdure miste in un involtino croccante con una salsa di ponzu
leggermente piccante 24.
mixed vegetables tossed with asian spices handrolled in a crispy wrap, served with a slightly spicy ponzu dip
tipico panino cinese al vapore ripieno di guancetta di manzo cotta a bassa temperatura, con maionese alla paprika 22.
typical chinese homebaked bun stuffed with slow cooked beef cheeks in asian spices served with a paprika infused mayonnaise

Piatti principali
filet with gochujong tomato reduction, fermented chillies & asian salad
ricetta saporita di taglierini all’uovo saltati con gamberetti, pollo
e verdure in salsa teriyaki e soya 32.
egg noodles tossed with with shrimps, chicken & vegetables, with teriyaki sauce and soya, slighlty salty
filetto di branzino in tempura
con salsa tipica thailandese con peperoncino, lemongrass e curcuma 36.
seabass in tempura served with a medium spicy thai yellow curry with chillies, lemongrass & turmeric
croccanti bocconi di pollo
serviti con salsa Okonomiyaki al peperoncino, serviti con crema d’arachidi 32.
crispy chicken , garnished with a sweet & spicy Okonomiyaki sauce accompanied by a creamy peanut butter emulsion
SOME TRADITIONAL CHOICES

Un tocco internazionale
beef tartare with Maldon salt, capers, anchovies, egg sunny side up, and pan brioche
ai gamberetti, zucchine e zafferano 26.
with baby shrimps, zucchini & saffron
con capperi, olive,
e patate 36.
crispy seabass served with capers, olives, tomatoes & potatoes

Dessert
gelato artigianale ai pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
gelato artigianale al mango, pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
homemade vegan ice cream with mango, pistacchios, almonds & cardamom
with acquafaba & dark chocolate, pineapple cubes
con gelato alla vaniglia 12.
vanilla icecream with homemade nocino by Nonna Veronica