Rivivi la semplicità e il calore della tipica cucina casalinga indiana in cui da generazioni si tramanda il culto e la tradizione delle spezie.
Relive the simplicity and warmth of typical Indian homestyle cooking, where the cult of age-old flavors is handed down to the next generation
Dinner Menu
Antipasti / Starters
classico street food; polpetta di patate con un biscotto al cumino, condito con chutney al tamarindo, yogurt, menta
e arachidi
classic street food from Mumbai; spicy potato patties on crispy biscuits garnished with mint, tamarind & yogurt chutneys 12.
lingotto di ricotta in crosta di chutney alla menta, con insalata di finocchio e cracker di riso
homemade cottage cheese in a green chutney marinade, grilled in the tandoor accompanied by a tomato & onion salad, with eggplant chutney 19.
tipico snack indiano;
fagotto ripieno di lenticchie speziate servito con ceci in guazzetto
e chutney al pomodoro
tipical indian snack ;
crsipy filled with cumin infused cauliflower & green peas, served with a hot & sour tomato chutney 19.
bocconi di pollo marinati alle spezie tostate con insalata di pomodoro e cipolla
grigliati al tandoor,
serviti con chutney verde
boneless chicken marinated with dry roasted spices
& barbecued in the tandoori oven, served with a green chutney 22.
polpette d’ombrina in tempura
di farina di ceci, servite con chutney verde 22.
crispy seabass patty in a gram flour tempura, served with a tomato & chilli sauce
straccetti di agnello in cinque spezie servito con pane fritto e yogurt greco alla menta 23.
strips of lamb in five spices, tossed in a tomato & onion blend, served with fried naan and mint infused greek yogurt
29. A PERSONA (MINIMO DUE ORDINI)
tasting of four starters
29. per guest (minimum two orders)
Mains / Secondi
cremose lenticchie nere, accompagnate da ricotta indiana strapazzata con funghi trifolati servita su pan brioche
slowcooked black lentils & red beans & scrambled homemade cottage cheese on a crispy pan brioche 32.
piatto completo con; verdure in tempura intinte in un curry di curcuma e semi di senape; patate e ocra al cumino, e riso basmati
in spezie di Hyderabad 32.
trio platter: vegetable pakoras in tempura with a turmeric currry, potatoes & ocra sauteed in cumin, and basmati rice tossed in Hyderabadi spices
piatto speciale dell’India del sud:gnocchi di lenticchie e riso,
conditi con “Sambhar”; una minestra di verdure, accompagnati da chutney al cocco e al pomodoro
a specialty from South India: dumplings made with lentil & rice batter garnished with spiced potatoes, and accompanied by “ Sambhar” minestrone, coconut and spicy tomato chutneys 34.
pollo marinato e cotto nel forno tandoor, saltato in una salsa cremosa di pomodoro e profumi 32.
boneless tandoori chicken in a well seasoned rich tomato blend
piatto tipico di Aurangabad: paese nativo di Gagan; teneri bocconcini di pollo marinati con spezie tostate con cocco
in guazzetto piccante, e uovo sodo 36.
typical plate from Aurangabad: Gagan’s Hometown;
tender chicken marinated and cooked in a paste of dry roasted spices & fresh coconut to a delicious hot curry
gamberi marinati e saltati, con una salsa cremosa al mango, e foglie di curry
jumbo prawns in a mango infused curry in coconut cream with curry leaves 36.
stinco d’agnello cotto a lungo in un mix di spezie tipiche di Rajasthan, servita con riso basmati, e yogurt greco
A Rajasthani favorite; rich delectable lamb shank slowcooked in tomato & onion gravy with spices 48.
galletto in marinatura cremosa, arricchito da un mix di spezie,
cotto nel forno tandoor, servito con chips di patate, emulsione di mango
cockerel marinated in toasted spices charred in the tandoori oven, served with crispy potatoes, & a mango infused yogurt sauce 44.
Breads / Pane
fried crispy bread with spicy tomatoes, onions, chaat masala, red chillies and coriander
THE A S I A N TWIST
While the asian cuisine takes inspiration from exotic herbs and spices, serving up an intriguing list of elevated dishes.
Antipasti
branzino croccante in foglio di riso, arachidi salsa alle mele e kiwi 20.
julienne di manzo marinata e scottata con spezie coreane, servita in taco di pane con verdure 24.
strips of beef marinated & sauteed with kprean spices, served in a flat bread taco with vegetables
ravioli di gamberi cotti al vapore, guarniti con tobiko,
serviti in salsa ai porri & lemongrass 22.
steamed dumplings stuffed with shrimps with thai chilli paste on a lemongrass & leeks sauce
ravioli ripieni d’agnello in aromi asiatici serviti con un brodo giapponese leggermente piccante 24.
Steamed lamb dumplings served with a Japanese broth, slightly spicy
panino al vapore, ripieno di maiale cotto a lungo in aromi asiatici, condito con maionese all’arancia
typical homebaked bun, stuffed with slow cooked pork belly in asian spices and served with a orange infused mayonnaise 22.
Piatti principali
filet with gochujong tomato reduction, fermented chillies & asian salad
tipico piatto di noodles tailandesi con gamberi e pollo, verdure, lime, lemongrass, arachidi e uovo 32.
typical Thai noodles with shrimps & chicken with vegetables, lime, lemongrass, eggs & peanuts
salmone scottato in condimento tipico del Giappone con soia, Mirin, sakè dolce e aceto di riso 36.
salmon sauteed in Japanese condiments with soya, Mirin, sweet sakè & rice vinegar
croccanti bocconi di pollo con salsa Okonomiyaki al peperoncino, e crema d’arachidi
crispy chicken with chilli infused Okonomiyaki sauce and a craeamy peanut sauce 32.
SOME TRADITIONAL CHOICES
Un tocco internazionale
beef tartare with Maldon salt, capers, anchovies, egg sunny side up, and pan brioche
condito con salsa al pepe verde e patate arrosto 44.
with a green peppercorn sauce and herb roasted potatoes
Dessert
gelato artigianale ai pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
gelato artigianale al mango, pistacchi, mandorle e cardamomo 12.
homemade vegan ice cream with mango, pistacchios, almonds & cardamom
con gelato alla vaniglia 12.
pancake indiane ai semi di finocchio con salsa al mango & pistacchi 12.
indian pancakes with fennel seeds served with a mango & pistacchio cream
vanilla icecream with homemade nocino by Nonna Veronica